/

/

Tuinhuizen & poolhouses

Tuinhuizen & poolhouses

WoPa Construction is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige tuinhuisjes en poolhouses. Onze missie is om onze klanten de best mogelijke buitenstructuren te bieden die aan hun behoeften voldoen en hun buitenlevenervaring verbeteren.

Hoe gaan we aan de slag

Bij WoPa Construction geloven we dat elke klant uniek is en dat hun tuinconstructies dat moeten weerspiegelen. We luisteren naar de behoeften van onze klanten en werken met hen samen om ervoor te zorgen dat elk detail van het project aan hun specificaties voldoet. Van maat en ontwerp tot materialen en kleuren, we werken samen met de klant om een aangepaste structuur te creëren die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

Wat we opleveren

We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze tuinhuisjes en poolhouses duurzaam zijn en bestand zijn tegen barre weersomstandigheden. Onze constructies zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en hun uiterlijk te behouden.

Naast tuinhuisjes en poolhouses kan WoPa Constructie ook een compleet tuinproject verzorgen, dit in samenwerking met ATELIER T(H)REEE. Dit omvat niet alleen de constructie van de structuur, maar ook de omliggende landschapsarchitectuur en verhardingen. Hierdoor kunnen onze klanten een naadloze, samenhangende buitenruimte hebben die functioneel en mooi is.

Vraag hieronder jouw offerte voor een

Tuinhuis of poolhouse