Over WoPa Construction

Bij WoPa is het onze missie om uw droom op de meest perfecte manier waar te maken. Wij geloven dat elke buitenruimte het potentieel heeft om iets heel bijzonders te zijn, en ons doel is om u te helpen dat potentieel tot leven te brengen. Of u nu een oase van rust in uw tuin wilt creëren of een vleugje luxe aan uw zwembad wilt toevoegen, WoPa heeft de expertise en passie om u te helpen uw visie te realiseren.

Wie zijn we

WoPa Constructie is de toonaangevende aanbieder van hoogwaardige houten terrassen en poolhouses. Met een volledige ontwerpservice op maat, deskundig vakmanschap en het gebruik van de beste tropische houtsoorten, zijn we toegewijd om het best mogelijke product voor onze klanten te leveren. Of u nu uw buitenruimte wilt transformeren of een vleugje elegantie aan uw huis wilt toevoegen, WoPa is er om u te helpen uw dromen tot leven te brengen.

Wat doen we

Ons team kent geen grenzen als het gaat om uw ideeën en we zijn toegewijd om met u samen te werken om uw visie tot leven te brengen, hoe groot of klein, eenvoudig of complex deze ook is. Bij WoPa geloven we dat alles mogelijk is en we zijn hier om uw droom waar te maken.

Volledig op maat

WoPa beperkt zich niet tot houten constructies en ontwerpt alles op maat wat met de tuin te maken heeft. Van tuinmeubelen tot buitenverlichting, WoPa maakt een ontwerp op maat als aanvulling op uw houten terras of poolhouse, zodat elk aspect van uw buitenruimte perfect op elkaar is afgestemd. Bij WoPa geloven we dat alles mogelijk is en we zijn hier om uw droom waar te maken.