Aannemer Hoeselt

Vertrouw op onze ervaren aannemers in Hoeselt voor hoogwaardige bouwdiensten en professioneel vakmanschap. Met onze expertise en toewijding realiseren we jouw bouwprojecten tot in de puntjes.

Ervaren Aannemers voor Jouw Bouwprojecten

Bij WoPa Construction zijn we meer dan alleen aannemers – we zijn jouw betrouwbare partners voor alle aspecten van bouwen en renoveren, werkend in Bilzen en omliggende gebieden. Of het nu gaat om het creëren van een luxe badkamer, het ontwerpen van elegante houten constructies, of het bouwen van praktische carports en sfeervolle poolhouses, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen. Onze ervaring strekt zich uit tot het bouwen van duurzame tuinhuizen en het plaatsen van stijlvolle schuttingen om jouw buitenruimte af te maken. Bovendien hebben wij ervaring met het leggen van hoogwaardige keramische tegels en het bouwen van prachtige houten terrassen waar je jarenlang van kunt genieten. Met aandacht voor detail en vakmanschap leveren wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al jouw bouwbehoeften. Laat ons jouw project begeleiden van concept tot voltooiing en zie hoe jouw dromen werkelijkheid worden.

Badkamer

Renovatie badkamer

Houten terras

Terras uit TALI terrasplanken met 2 niveaus.

Badkamer

Renovatie badkamer.

Eiken poort

Eiken poortje met dubbele bekleding van klikplanken en mechanisch codeslot. In samenwerking met tuinarchitecten bureau Atelier Threee.

Vraag een offerte