Badkamer aanleggen Bilzen

Of je nu droomt van een moderne badkamer of een tijdloze klassieker, we zetten ons in om badkamers op maat te creëren die perfect aansluiten bij jouw smaak en levensstijl. Laten we samenwerken om jouw visie te vertalen naar een prachtige realisatie.

Badkamer renoveren Bilzen

WoPa Construction is jouw partner voor het realiseren van de perfecte badkamer in Bilzen. Of je nu een complete renovatie nodig hebt of een nieuwe badkamer wilt laten aanleggen, wij staan voor je klaar met onze ervaring en toewijding. Ons ervaren team luistert naar jouw wensen en behoeften om een badkamer te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een oase van rust en luxe biedt. Van het kiezen van de juiste tegels en sanitair tot het installeren van hoogwaardige voorzieningen, wij zorgen voor elk aspect van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en laat ons je helpen om je badkamerdromen werkelijkheid te maken.

Badkamer

Strakke moderne badkamer, met ligbad gedeeltelijk in de grond verwerkt. Combinatie van witte en roest kleurige tegels. Afwerking van hoeken in 45 graden.

Tuinhuis

Douglashouten tuinhuis met OSB-binnenafwerking, in samenwerking met tuinbedrijf Van Vlierden.

Poolhouse

Prachtig poolhouse, vervaardigd uit Ayous Thermo hout met een verfijnde Trespa rand en elegante zwarte gepoederlakte palen.

Badkamer

Combinatie van een klassieke betegeling met een landelijke afwerking touch op aanvraag van de klant.

Vraag een offerte