Houten terras aanleggen Hasselt

Ontwerp jouw ideale buitenruimte met de luxueuze houten terrassen van WoPa Construction in Hasselt. Van tijdloze klasse tot duurzaamheid, wij brengen jouw visie tot leven in elke plank.

Houten terras plaatsen

Of je nu kiest voor de warme tinten van Thermo Ayous of de duurzaamheid van IPE-hardhout, onze terrassen zijn een uitnodiging voor ontspanning en entertainment onder de open lucht. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, en geef jouw buitenruimte in Hasselt de luxe die het verdient. Met WoPa Construction kan je rekenen op vakmanschap en kwaliteit, voor een houten terras dat de tand des tijds doorstaat.

Carport

Carport met tuinberging van Ayous Thermo, afgewerkt met zwarte Trespa, binnen geïsoleerd en dampscherm, in samenwerking met Atelier Threee.

Badkamer

Strakke moderne badkamer, met ligbad gedeeltelijk in de grond verwerkt. Combinatie van witte en roest kleurige tegels. Afwerking van hoeken in 45 graden.

Voorzetwand

Voorzetwand uit thermowood.

Poolhouse

Een veelzijdig poolhouse met een open zithoek, aparte opbergruimte en binnen zitruimte, gemaakt van thermo wood en gecombineerd met trespa. Ideaal om ‘s avonds met vrienden te genieten van een drankje, hapje, muziek en het prachtige uitzicht.

Vraag een offerte