Terras aanleg Hasselt

Ontdek de beste terras aanleg diensten in Hasselt bij WoPa Constructie. Wij bieden deskundige vakmanschap en hoogwaardige materialen voor uw droomterras.

Houten terras aanleg Hasselt

Op zoek naar terras aanleg in Hasselt? Bij WoPa Construction leveren we hoogwaardige oplossingen voor het creëren van prachtige houten terrassen die uw buitenruimte transformeren tot een oase van comfort en stijl. Met jarenlange ervaring in het vak, zijn we trots om de toonaangevende aanbieder te zijn van terras aanleg in Hasselt en omgeving.

Wij gebruiken alleen de beste tropische houtsoorten en materialen van topkwaliteit om duurzame en esthetisch indrukwekkende terrassen te creëren die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Van het eerste concept tot de laatste afwerking, kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en toewijding aan kwaliteit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek waarom WoPa Construction de beste keuze is voor terras aanleg in Hasselt.

Houten schutting

Schutting uit Ayous Thermo copy cat. In samenwerking werking met Atelier Threee en Yourie’S garden.

Poolhouse

Een veelzijdig poolhouse met een open zithoek, aparte opbergruimte en binnen zitruimte, gemaakt van thermo wood en gecombineerd met trespa. Ideaal om ‘s avonds met vrienden te genieten van een drankje, hapje, muziek en het prachtige uitzicht.

Poolhouse

Poolhouse vervaardigd uit tropisch hout, met een moderne toets van trespa.

Terras

Terras van tegels.

Vraag een offerte